TERMENI SI CONDITII

Folosirea, vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul Numarabani.ro implica acceptarea urmatoarelor termeni si conditii:

Informatii oferite de Site

Protectia clientilor

Accesare si utilizare Site

Drepturi de autor

INFORMATIILE OFERITE DE SITE

1.1. Informatii de interes general despre Numarabani.ro, cat si despre produsele comercializate de acesta.

1.2. Caracteristicile produselor prezentate pe site sunt puse la dispozitie de catre producator.

1.3. Numarabani.ro isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informație de pe Site.

1.4. Preturile produselor de pe acest Site sunt informative si pot suferi modificari neanuntate.

1.5. Promotiile prezentate pe Site sunt valabile in perioada de timp mentionata sau in limitele stocurilor disponibile.

1.6. Produsele livrate ca urmare a lansarii comenzii sunt insotite de catre certificate de garantie, cu respectarea termenului de garantie legal.

Garantia produselor este de 12 luni pentru persoanele juridice si 24 luni pentru persoanele fizice.

Garantia acopera doar defectele tehnice, faa a cuprinde curatari de praf si murdarie, etc.

In cazul unei defectiuni tehnice survenite in perioada de garantie, clientul are optiunea de a aduce personal produsul la service-ul autorizat din Bucuresti sau de a-l trimite prin curier, urmand sa fie returnat tot prin curier dupa remedierea problemei. In acest caz, fiecare parte (clientul si Numarabani.ro) isi acopera taxele de expediere (clientul plateste pentru tur iar Numarabani.ro pentru retur).

PROTECTIA CLIENTILOR

2.1. Numarabani.ro isi rezerva dreptul de a stoca informatiile cu privire la nume/denumirea, adresa/sediu social, CNP/CIF, cont bancar, email, telefon si alte informatii utile solicitate prin intermediul formularului de comanda pe durata necesara indeplinirii comenzilor si, eventual, in vederea realizarii de statistici la nivelul societatii.

2.2. Informatiile inregistrate sunt destinate strict utilizarii de catre operatorii Numarabani.ro pentru realizarea operatiunii de comert respective. Este garantata confidentialitatea datelor furnizate pe aceasta cale de catre clienti, acestea neputand fi comunicate catre terte persoane sau entitati. In mod exceptional, datele personale ale clientilor vor putea fi transmise doar autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

2.3. In vederea respectarii prevederilor legale ale Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Numarabani.ro isi asuma obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai sus datele personale in posesia carora a intrat prin efectuarea comenzii.

2.4. Odată facuta comanda, clientul este de acord cu termenii specifici enuntati in pagina comanda si cu preturile produselor si costul transportului afisate in cosul de cumparaturi.

ACCESARE SI UTILIZARE SITE

3.1. Este interzisă accesarea acestui site cu programe de download automat fără permisiunea expresă din partea Numarabani.ro şi utilizarea Site-ului într-o manieră contrară practicilor în domeniu și legislației în vigoare. Societatea își rezervă dreptul de a înregistra și de a stoca informații referitoare la accesarea acestui site și de a întreprinde măsurile legale împotriva persoanelor care accesează și utilizează în mod fraudulos acest site.

3.2. Numarabani.ro nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării Site-ului, precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea de accesare anumitor link-uri publicate pe Site.

DREPTURI DE AUTOR

4.1. Numarabani.ro detine toate drepturile de proprietate intelectuala asupra Site-ului, atat cu privire la partea de design, cat si cu privire la continutul acestuia, bucurandu-se de protectia instituita de legislatia privind proprietatea intelectuala. Folosirea fara acordul scris al Numarabani.ro a oricaror elemente continute de Site se pedepseste conform legilor in vigoare.

PLATI ONLINE

Plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de Romcard SA.