Livrare

Livrare

Livrarea produselor se face în toată ţara prin intermediul FAN Curier Romania.

În cazul echipamentelor care necesită instalare, aceasta va fi efectuata de catre un reprezentant autorizat NumaraBani.ro prin intermediul echipei naţionale de service.

Bucureşti:

În Bucureşti produsele se pot ridica şi testa în showroomul NumaraBani.ro.  

Pentru comenzile care depăşesc suma de 500 lei, livrarea este gratuita. Pentru comenzile sub 500 lei, costul de livrare este de aproximativ 13lei.

Restul ţării:

În ţară, livrarea este gratuită pentru comenzile ce depăşesc 500 lei. Pentru comenzile sub 500 lei plătite prin OP (ordin de plată), costurile de livrare pornesc de la 15 lei şi variază în funcţie de greutatea coletului (1 leu/kg suplimentar) şi aria de acoperire FAN Courier. Menţionăm că livrarea produselor plătite prin OP se va efectua în momentul finalizării plăţii.

Pentru produsele ce se plătesc în sistem ramburs (plata în momentul livrării la destinatar), pe lângă costurile prezentate mai sus, se va adăuga si taxa ramburs in valoare de 6 lei.

*Preţurile prezentate mai sus sunt cu caracter informativ şi pot varia în funcţie de greutate, volum şi km suplimentari faţă de aria de acoperire FAN Curier Romania.

**Preţurile NU includ TVA.