Livrare

Livrare

Livrarea produselor se face în toată ţara prin intermediul Fan Courier.

În cazul echipamentelor care necesită instalare, aceasta se va efectua de un reprezentant autorizat NumaraBani.ro prin intermediul echipei naţionale de service.

Bucureşti:

În Bucureşti produsele se pot ridica şi testa în showroomul NumaraBani.ro 

Livrarea produselor în Bucureşti este gratuită pentru comenzile ce depăşesc 500 lei iar pentru cele sub 500 lei costul de livrare este de aproximativ 13lei.

Restul ţării:

În ţară, livrarea este gratuită pentru comenzile ce depăşesc 500 lei şi al cărui destinatar se afla în aria de acoperire Fan Courier. Pentru comenzile sub 500 lei plătite prin OP (ordin de plată), costurile de livrare pornesc de la 15 lei şi variază în funcţie de greutatea coletului (1 leu/kg suplimentar) şi aria de acoperire Fan Courier. Menţionăm că livrarea produselor plătite prin OP se va efectua în momentul finalizării plăţii.

Pentru produsele ce se plătesc în sistem ramburs (plata în momentul livrării la destinatar), pe lângă costurile prezentate mai sus se adăuga taxa ramburs de 6 lei.

*Preţurile prezentate mai sus sunt cu caracter informativ şi pot varia în funcţie de greutate, volum şi km suplimentari faţă de aria de acoperire Fan Courier.

**Preţurile NU includ TVA.