Livrarea produselor se face in toata tara prin intermediul FAN Curier Romania.

In cazul echipamentelor care necesita instalare, aceasta va fi efectuata de catre un reprezentant autorizat NumaraBani.ro prin intermediul echipei naţionale de service.

Bucuresti:

In Bucuresti produsele se pot ridica si testa in showroomul NumaraBani.ro.

Pentru comenzile care depasesc suma de 299 lei, livrarea este gratuita. Pentru comenzile sub 299 lei, costul de livrare este de 19,00 lei.

Restul tarii:

In tara, livrarea este gratuita pentru comenzile ce depasesc 299 lei. Pentru comenzile sub 299 lei platite prin OP (ordin de plata), costurile de livrare pornesc de la 19,00 lei si variaza in functie de greutatea coletului (1 leu/kg suplimentar) si aria de acoperire FAN Courier. Mentionam ca livrarea produselor platite prin OP se va efectua in momentul finalizarii platii.

Pentru produsele ce se platesc in sistem ramburs (plata in momentul livrarii la destinatar), pe langa costurile prezentate mai sus, se va adauga si taxa ramburs in valoare de 6 lei.

*Preturile prezentate mai sus sunt cu caracter informativ si pot varia in functie de greutate, volum si km suplimentari fata de aria de acoperire FAN Curier Romania.

**Preţurile NU includ TVA.