IntrebariRaspunsuri


NumaraBani.ro oferă o gamă completă de servicii în ce priveşte echipamentele comercializate pe site:- Deplasare în locaţia clientului;- Instalare echipamente;- Instruire operatori;- Diagnoza echipamente;- Curăţare şi reparare echipamente;- Reglaje şi setări echipamente;Toate serviciile menţionate mai sus sunt disponibile pe bază de contract sau la cererea clientului.
Garanţia produselor este de 12 luni pentru persoane juridice şi 24 luni pentru persoane fizice. Garantia nu acoperă consumabilele.Garanţia acoperă doar defectele tehnice, fără a cuprinde reglaje, curăţări de praf şi murdărie, ajustări etc. În cazul în care clientul doreşte aceste servicii, ele se pot oferi la cerere contra cost sau în urma încheierii unui contract de mentenanţă. 
Adaptate la cerintele pietei, masinile de numarat bancnote difera din punct de vedere al performantei  si al pretului, iar pentru a face investitia corecta, e important sa stii cum sa alegi masina potrivita afacerii tale.Criterii de selectie in functie de:
  • Viteza de numarare: Este cuprinsa intre 250 si 1800 bancnote pe minut pentru modele disponibile pe site-ul nostru si trebuie evaluata in raport cu cantitatea de numerar cu care se lucreaza constant. Cele mai economice versiuni numara intre 650 si 1000 bn/min si sunt, de regula, suficiente pentru magazine, case de schimb valutar, case de amanet, hoteluri sau teatre, care nu au un flux foarte mare de incasari.Pentru sali de pariuri sau supermarketuri, se poate opta pentru o masina de numarat bancnote, cu viteza cuprinsa intre 1000 s 1500 bn/min, iar bancile si firmele de brokeraj se pot orienta catre modele care pot opera intr-un singur minut pana la 1500 – 1800 bn/min. Versiunile mai performante includ pana la 4 – 5 trepte de viteza care pot fi setate in functie de calitatea banilor (mai mica pentru bancnote uzate).
 
  • Tipuri de bancnote: Sunt modele care sunt destinate pentru RON si modele care accepta si valute precum EURO/USD/GBP/CHF/CAD/AUD/YEN/TRY/HUF/BGN/RUB/PLN/CZK/RSD/EGP/HRK si multe altele la cerere. Optiunea potrivita afacerii tale trebuie sa tina cont de tipurile de bancnote cu care lucrezi in mod frecvent sau preconizezi ca vei lucra pe viitor
 
  • Numarul de buzunare: Masinile de numarat bancnote pot avea 1 buzunar sau 2 buzunare. O masina care are două buzunare, poate sa numere non-stop si nu se întrerupe în cazul în care exista vreo problemă cu una dintre bancnote, astfel productivitatea şi eficienta cresc semnificativ. Cu ajutorul celor două buzunare poate efectua sortarea bancnotelor rapid şi uşor.
Produsele resigilate sunt produse functionale, testate de tehnicienii nostri. Cum le spune și numele, resigilatele sunt produse sigilate, nu o data, ci de doua ori. Spre deosebire de produsele sigilate, acestea au fost și testate de tehnicienii nostri , sau și-au confirmat calitatea în showroom-ul nostru. Avantajul acestor produse perfect funcționale este prețul mai mult decât bun.Perioada de garantie este specificata pentru fiecare produs resigilat in parte. Conditiile de utilizare, manipulare si transportare ale unui produs resigilat sunt aceleasi ca si in cazul  produsele sigilate. Produsele resigilate nu beneficiaza de eventualele promotii/ oferte  care insotesc produsele noi.
Da, Numarabani.ro desfasoara vanzari si prin intermediul platformei SEAP.

UV:  Verificare prin senzori ultraviolet

IR : Verificare prin infraroșu

MG: Verificare prin proprietăți magnetice

MT: Detectarea firului de siguranta (toate bancnotele româneşti aflate în circulaţie au, în zona centrală, un fir ce devine vizibil când bancnota este luminată din partea opusă privitorului.)

Imaginea latenta este percepută la examinarea directă, dar devine vizibilă când bancnota este privită razant.