Adaptate la cerintele pietei, masinile de numarat bancnote difera din punct de vedere al performantei  si al pretului, iar pentru a face investitia corecta, e important sa stii cum sa alegi masina potrivita afacerii tale.Criterii de selectie in functie de:
  • Viteza de numarare: Este cuprinsa intre 250 si 1800 bancnote pe minut pentru modele disponibile pe site-ul nostru si trebuie evaluata in raport cu cantitatea de numerar cu care se lucreaza constant. Cele mai economice versiuni numara intre 650 si 1000 bn/min si sunt, de regula, suficiente pentru magazine, case de schimb valutar, case de amanet, hoteluri sau teatre, care nu au un flux foarte mare de incasari.Pentru sali de pariuri sau supermarketuri, se poate opta pentru o masina de numarat bancnote, cu viteza cuprinsa intre 1000 s 1500 bn/min, iar bancile si firmele de brokeraj se pot orienta catre modele care pot opera intr-un singur minut pana la 1500 – 1800 bn/min. Versiunile mai performante includ pana la 4 – 5 trepte de viteza care pot fi setate in functie de calitatea banilor (mai mica pentru bancnote uzate).
 
  • Tipuri de bancnote: Sunt modele care sunt destinate pentru RON si modele care accepta si valute precum EURO/USD/GBP/CHF/CAD/AUD/YEN/TRY/HUF/BGN/RUB/PLN/CZK/RSD/EGP/HRK si multe altele la cerere. Optiunea potrivita afacerii tale trebuie sa tina cont de tipurile de bancnote cu care lucrezi in mod frecvent sau preconizezi ca vei lucra pe viitor
 
  • Numarul de buzunare: Masinile de numarat bancnote pot avea 1 buzunar sau 2 buzunare. O masina care are două buzunare, poate sa numere non-stop si nu se întrerupe în cazul în care exista vreo problemă cu una dintre bancnote, astfel productivitatea şi eficienta cresc semnificativ. Cu ajutorul celor două buzunare poate efectua sortarea bancnotelor rapid şi uşor.
Da, Numarabani.ro desfasoara vanzari si prin intermediul platformei SEAP.
NumaraBani.ro oferă o gamă completă de servicii în ce priveşte echipamentele comercializate pe site:- Deplasare în locaţia clientului;- Instalare echipamente;- Instruire operatori;- Diagnoza echipamente;- Curăţare şi reparare echipamente;- Reglaje şi setări echipamente;Toate serviciile menţionate mai sus sunt disponibile pe bază de contract sau la cererea clientului.