Ce nu vindem pe Numără bani?

Ce nu vindem pe Numără bani?

Numără bani este o companie înființata în anul 2018, care activează în comerțul online. Dincolo de comercializarea echipamentelor noastre de numărat bani, oferim suport și service pentru toate echipamentele care se regăsesc în portofoliu.

Primul dintre obiectivele noastre, este acela de a construi și a susține relații de durată cu clienții noștri. Al doilea obiectiv este acela de a veni în întâmpinarea clienților cu informații utile sau despre care sesizăm în timp că există o nevoie. În acest sens, am scris acest articol, pentru a face mai multa lumina în rândul celor care ne trec “pragul”, pardon “site-ul”… Nu de puține ori am fost întrebați de produse care nu fac obiectul muncii noastre, care mai de care mai bizare. Care sunt produsele care nu se vând pe Numără bani? Ei bine, le regăsiți în rândurile de mai jos…

Mașini de printat bani

Dacă am vinde astfel de mașini, eu personal m-aș muta în Costa Rica. Nu pentru ca îmi plac plajele și soarele, ci pentru că iubesc libertatea, iar comercializarea unor astfel de mașini este ilegală.

Într-un stat, tipărirea banilor este responsabilitatea băncii centrale a acelui stat. Băncile centrale sunt instituțiile financiare, care gestionează politica monetară și emiterea banilor. Deci mașinile de tipărit bani sau tiparnițele pentru bani sunt de obicei deținute și operate de băncile centrale ale fiecărui stat.

Bancnote de colecție

Nici bancnotele de colecție nu fac obiectul muncii noastre. Dar dacă ești pasionat de numismatică, poți consulta în vederea achiziționării unor astfel de efecte site-ul BNR, secțiunea Monede și Bancnote. Pot fi luate în considerare și casele de licitații, cluburile de colecționari etc. cu mențiunea de a verifica autenticitatea și calitatea efectelor înainte de a le cumpăra.

Bancnote false

În ce privesc bancnotele false, în primul rând acestea nu se comercializează, fiind ilegală utilizarea sau distribuirea lor. În al doilea rând în cazul în care există suspiciuni în acest sens, conform legislației din România, există obligația ca acestea să fie raportate. Unde? La Banca Națională a României (BNR) sau la poliție. Dacă crezi că deții fără voia ta bancnote falsificate, este important să informezi autoritățile pentru investigații și pentru a preveni eventuale infracțiuni ulterioare.

Accesorii pentru numărarea manuală a banilor

Accesoriile legate de numărarea manuală a banilor nu intră în portofoliul nostru de produse.  Puteți găsi însă diverse accesorii pentru mașinile de numărat bani comercializate, dar și pentru lămpile cu verificare UV.

Este important de menținut că toate produsele pe care le comercializăm se regăsesc pe site. Stocurile sunt actualizate la zi. Dacă sunt produse care nu se regăsesc pe site, înseamnă că nu sunt comercializate sau nu sunt pe stoc.

Gânduri bune!